ISÄNNÖITSIJÄTOIMISTO
KT-PALVELU OY
Y:0725651-9
Pääsivulle
Yhteystiedot
Me
Asuminen ja omistaminen
Lomakkeet
Omistajan vaihtuessa
Juridiikka
Mysteerilaatikko
Portal
Tietosuoja

 

TERVETULOA MEILLE!

 

Isännöitsijätoimistomme on palvellut pääkaupunkiseudun taloyhtiöitä jo vuodesta 1988 lähtien. Tarjoamme sujuvaa isännöintiä ja hyvää asiakaspalvelua kaikenkokoisille taloyhtiöille. Emme ole vuoden isännöitsijätoimisto vaan tähtäämme aina pitkäaikaiseen asiakassuhteeseen ja koemme, että saavutamme sen parhaiten tarjoamalla palvelua, joka ylittää sen mitä meiltä odotetaan.

Meillä on vahva hallinnollinen, taloudellinen, tekninen ja juridinen osaaminen taloyhtiön asioissa mutta mikä tärkeintä, meillä on aikaa. Otamme hoidettavaksemme vain kohtuullisen määrän taloyhtiöitä ja näin varmistamme, että meillä on riittävät resurssit hoitaa kunkin taloyhtiön asiat huolella.

Olemme ammattitaitoisia, aktiivisia ja omistautuvia isännöitsijöitä. Pidämme itsemme ajan tasalla taloyhtiöitä koskevaan sääntelyyn liittyvistä muutoksista ja muista ajankohtaisista asioista. Pyrimme aina hoitamaan isännöimämme taloyhtiöt mahdollisimman kustannustehokkaasti välttäen turhia erilliskustannuksia.

Mielestämme isännöitsijän rooli taloyhtiössä on toimia hallituksen sparraajana: isännöitsijä toimii asiantuntijana sekä ohjaa ja opastaa hallitusta päätöksenteossa. Yhdessä osaavan isännöitsijän kanssa taloyhtiön hallituksessa toimiminen on tehokasta, aikaansaavaa ja turvallista.

Asiakkainamme on kaikenlaisia asunto-osakeyhtiöitä ikään ja kokoon katsomatta: suurista kerrostaloista pieniin erillistaloyhtiöihin, uudiskohteista 100-vuotiaisiin. Meille ovat tuttuja erilaiset tonttijärjestelyt, taloyhtiöiden väliset yhteisjärjestelysopimukset sekä kaikenlaiset korjaushankkeet mittavista linjasaneerauksista pieniin pintaremontteihin.

Yhteydenpito meihin on helppoa ja suoraviivaista. Asiakasyhtiöillämme on vain yksi oma isännöitsijä ja isännöitsijään voi ottaa suoraan yhteyttä kaikissa taloyhtiön hallintoon liittyvissä asioissa. Tämä myös takaa sen, että isännöitsijä on jatkuvasti ajan tasalla taloyhtiön asioista.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää.

Me